Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO
Povratak na članak

Njemačka, Nizozemska i Poljska ubrzat će raspoređivanje vojnika na istočno krilo

NATO upozorava države članice da previše birokracije otežava kretanje vojnika po Europi, što bi moglo izazvati velika kašnjenja u slučaju da izbije sukob s Rusijom

Komentari 8

Avatar NasaPosla
NasaPosla
04:34 31.01.2024.

Ok,priprema za obranu je potrebna,ali spominje li se igdje nekakav mirovni plan?

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:03 31.01.2024.

Francuski predsjednik Macron izjavio je "da EU treba nastaviti pomagati Ukrajinu bez obzira o SAD-u". Luksemburg je ušao u koaliciju za F-16 kao partner u obuci ukrajinskih pilota a moguće i nešto više. Ukrajinci su uništili više ruskih pogona za proizvodnju oružja i municije na tlu Rusije što dronovima a što ruskim saboterima. Rusi su jučer unuištili ukrajinski pogon za proizvodnju modernih Neptun protubrodskih i moguće balističkih raketa što je ogromna šteta za Ukrajinu. Rusi još uvijek nisu vratili posmrtne ostatke navodno stradalih Ukrajinaca ratnih zarobljenika u padu ruskog aviona. Tijela ruskih pilota i posade su odavno već u mrtvačnici u blizini mjesta pada aviona.

VL
TG
Tgar
09:26 31.01.2024.

Postoji li šansa da Nato skine Američku šapu sa sebe ako ne Europa bi morala stvoriti svoj samostalni savez, jer taj Nato već 40 g ne služi za postizanje mira a ratova je preko 50 puta, ne vidim smisao definicije da je on mirovni savez. Svakim Nato ratom samo jača dolar i njihova privrede, da ne govorim Američki kompleks prema Rusiju i permanentna napadaja od završetka drugog svjetskog rata.

VL
VJ
Veli Jože
11:51 31.01.2024.

Sjetimo se da je i čokolinda bila instalacija u NATU.Mislim da Ameri stalno šire paniku od Rusa samo zbog svojih interesa.Tako su isto imali histeriju u Americi protiv komunista pedesetih godina.U svim filmovima pobjeđuju Ruse.Čemu onda panika?

VL
TR
trpimir2022
10:48 31.01.2024.

NATO je okupacijska sila u koju se mirno ulazi pod medijskim i političkim pritiskom. Oni znaju zašto smo kupili rafale i kud oni imaju letjeti.

VL
DU
Deleted user
01:26 31.01.2024.

Kod nas nena priblema s birokracijim, samo krenite preko zelene granice...

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
06:47 31.01.2024.

NATO je najjači vojni savez u povijesti čoviječanstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.