Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOSTI S RUSIJOM
Povratak na članak

Njemačka: Ne isključujemo Sjeverni tok 2 kao sredstvo prisile

Plinovod Sjeverni tok 2, čija je izgradnja završena no još nije dobio dozvolu za korištenje, trebao bi dopremati više ruskog plina Zapadnoj Europi

Komentari 12

TR
trpimir2021
14:46 18.01.2022.

Pošto Rusi grade isti takav plinovod prema Kini, uskoro će situacija biti bitno drugačija. Njemačka ucjena sjevernim tokom postat će smiješna. Neće EU ostati bez plina, ali će mu cijena višestruko narasti i izazvati lančano rast cijena energije i svih drugih proizvoda. Zelena agenda će postati posmrtni marš europskog gospodarstva i prosperiteta. Iza privida silne europske ekološke svijesti, zapravo se skriva suština, naoko lukav način zatvaranja vlastitog tržišta, prema boljim i jeftinijim proizvodima iz inozemstva.

VL
IZ
iznadzagrebanebo
14:02 18.01.2022.

Sjeverni tok 2 njemački političari bi mogli upotrijebiti i kao sredstvo prisile protiv vlastitog naroda, ne pustiti ga, zatvoriti sve ostale tijekove i samo čekati tko će izdržati do proljeća, nijedna tuđa žrtva nije velika u odnosu na novi svjetskiski poredak koji nam spremaju.

VL
DU
Deleted user
14:55 18.01.2022.

Njemačka politika samo uništenja

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:57 18.01.2022.

Rusija je novokomponirana nazi država.

VL
MX
Mister X
17:57 18.01.2022.

Britanska vlada u ponedjeljak navečer je poslala vojni zrakoplov s protutenkovskim naoružanjem u Ukrajinu. Moraju da pokažu Ameri koji narod oni najviše obožavaju i vole na svijetu !- isto kao i Amerikanci i mi Hrvati. Šta reći naivčina velika Putintin nije reagirao onaj trenutak kad je morao trebao odmah i ispravno i oštro i pustio da se cijela Ukrajina naoruža najmodernijim najjačim naoružanjem i ukopa do grla i da pridobi kao prava izdajica susjeda lijepo preko 500 milijuna prijatelja i zaštitnika=. potencijalnih smrtnih neprijatelja . I Sada je došao u naj gluplju n najgoru moguću situaciju poziciju i nema rješenja koje bi bilo pametno ima smo 2 idiotska ili 3 idiotska rješenja i može da bira ne zna se koje je veća katastrofa naj bolje moguće da Ukrajini i ponudi dvostruku lovu u odnosu na zapad da ostaju svoji gospodari - bez NATO Vojske da ih zamoli da se predaju bez rata i da ostaju slobodni i nema suđenja nikome .u vrhu A Putin izlazi Ruskom vojskom smo na granicu prema NATO u toj zoni , bez daljnjeg Američkog naoružanja više u Ukrajinu . 1 dan da se odluče za ponudu jesu za ili ne kad to prođe sljedeći korak je imate 5 sati da se udaljite od centra Kijeva što dalje da vidite ozbiljnost situacije mala Atomska bez vaših žrtava ! Nema kapitulacije poslije prvog udara te eksplozije nakon 1 sat slijedi druga ali po novom nepoznatom cilju ; Zašto da Rusi tu ginu ! Kod 6000 atomskih A Amerika i NATO neka se odluče po hoće li se miješati ili ne .

VL
BA
BartolSinisa
17:29 18.01.2022.

Evropa ce zbog vlastite gluposti na kraju ostati bez Ruskog plina koji ce otici u Kinu ( trenutno dogovorene isporuke su oko 170 milijardi m3 ) ili ce biti pretvoren u LNG plin ( Rusija krece sa izgradnjom najvece stanicece na svijetu za preradu plina u LNG ) Tako da ucjena sa Sjevernim tokom 2 nece proci , ali ce zato cjena plina u Evropi eksplodirati .I na tome ce svi isporucioci plina lijepo zarađivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.