Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez skrupula

Njegovateljica nepokretnoj ženi uzimala nakit i novac

vw golf,policija,policijski auto
Maja Šantoši/PIXSELL
02.10.2013.
u 20:10

Motivi krađe nisu poznati, zna se jedino da je kradljivica ukradeno zlato prodavala stanicama za otkup. Branit će sa slobode

Ankica F., 48-godišnja njegovateljica, uhićena je zbog sumnje da je ovog ljeta pljačkala 36-godišnju S. G. u Zaprešiću o kojoj je se trebala brinuti budući da je ona stopostotni invalid i ne može se kretati!

Ankica F. u lipnju i srpnju pazila je na S. G. u vrijeme kad je njezin tri godine stariji suprug Z. G. bio na poslu. S. G. nije ni sanjala da će upravo njezina njegovateljica potajice uzimati nakit i novac iz njihove obiteljske kuće te “peglati” karticu tekućeg računa koju joj je s povjerenjem davala za kupnju namirnica u trgovini, neslužbeno doznajemo.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko četrdeset tisuća kuna, a ukradeno zlato Ankica F. već je prodala stanicama za otkup zlata. Kradljivica, koja će se braniti sa slobode, dosad nije bila evidentirana zbog kaznenih djela. Poput svojih žrtava, i ona živi u okolici Zaprešića, a njezini motivi za krađu nisu poznati.

S. G., inače majka djevojčice, i njezin suprug danas nisu željeli razgovarati s novinarima.

>> Lažna njegovateljica omamila pa okrala 85-godišnjaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije