Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestašan potez

Nisu vjerovali svojim očima kada su vidjeli monitor skenera prtljage, hitno zaustavili uređaj

Foto: Screenshot
1/2
19.10.2018.
u 09:08

Dječak je, na svu sreću, prošao bez ozljeda u ovoj avanturi.

Muškarac koji je prošao kroz detektor metala na željezničkoj stanici u kineskom gradu Zhongshanu u nevjerici je gledao gdje mu je nestao sin koji je prije samo nekoliko trenutaka bio pokraj njega.

Nadzorna kamera snimila je trenutak kada je dječak nestao, ali i otkrila gdje je završio. Dječak je bio malo nestašan te je ušao u skener.

Osoblje koje je pregledavalo skener ostalo je u čudu kada je vidjelo sliku djeteta na monitoru te su odmah zaustavili uređaj, javlja Newsflare.

Dječak je, na svu sreću, prošao bez ozljeda u ovoj avanturi. Snimka je nastala 9. listopada.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
Vito
09:14 19.10.2018.

Dječak je, na svu sreću, prošao bez ozljeda u ovoj avanturi. ::: Bez ozljeda??? __ Koliko zračenje može nanijeti vidljivih ozljeda???

KI
kiseli
12:07 19.10.2018.

Nisu mogli vjerovati svojim očima kada su vidjeli monitor a onda kada su vidjeli svoim očima monitor su povjerovali u to šta vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije