Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujao se

Liječnici nisu mogli vjerovati što je muškarcu bilo u želucu

Operacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
10.07.2014.
u 20:10

Mladić je u bolnicu došao kada je počeo osjećati intenzivnu bol. Oblio ga je znoj i dobio je krvavi proljev te nije mogao hodati uspravno

Muškarac iz Guangzhoua u Kini oporavlja se u bolnici nakon što su mu liječnici iz želuca uklonili osam izravnatih spajalica za papir. Biao, 26-godišnjak, došao je u napast i progutao spajalice nakon svađe sa suprugom, javlja Ecns.cn.

Mladić je u bolnicu došao kada je počeo osjećati intenzivnu bol. Oblio ga je znoj i dobio je krvavi proljev te nije mogao hodati uspravno. Liječnicima je priznao da je progutao deset spajalica od nikla prije dva mjeseca. Dogodilo se to kada se pijan posvađao sa ženom. Dvije su mu prošle kroz probavni trakt, no ostale su zaostale u želucu.

Izvađene su u bolnici u  Huizhou, a kirurzi koji su ga operirali kazali su da su spajalice bile dugačke oko osam centimetara.

>>Šokantna rendgenska snimka iz hrvatske bolnice!

>>Šokirala se zbog toga što su joj liječnici pronašli u želucu nakon 6 mjeseci bolova

Komentara 3

DU
Deleted user
22:44 10.07.2014.

psihicki bolesnik..

FO
fora245
20:17 10.07.2014.

sto sve zene mogu izazvati kod nas muskaraca

FO
fora245
20:19 10.07.2014.

cak nas i na proljev ponekad natjeraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije