Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LISTA ORAH-a

“Niste čuli za nas jer nismo medijske zvijezde”

Kazimir Cvrtila
Luka Stanzl/PIXSELL
14.10.2015.
u 13:49

Jednak je broj žena i muškaraca na listama jer se, ističu, zalažu za paritetnu demokraciju i uključivanje žena u institucije moći.

Kazimir Cvrtila (na slici) prvi je na listi ORaH-a za četvrtu izbornu jedinicu, zaposlen je u HŽ Cargu, a novopečeni je i, kako kaže, neformalni političar. 

-Morate priznati, vjerojatno niste čuli niti za jedno od 14 imena s liste, ali to zaista nije bitno jer nismo medijske zvijezde – kazao je Cvrtila novinarima u Osijeku, na predstavljanju liste i programa ORaH-a.

Jednak je broj žena i muškaraca na listama jer se, ističu, zalažu za paritetnu demokraciju i uključivanje žena u institucije moći.

Zalažu se, nadalje, za ukidanje županija i formiranje regija te drastično smanjenje broja jedinica lokalne samouprave. Nužno je, stava su, porezno rasterećenja rada te porezno opterećenje kapitala i imovine. 

>> 'Suradnja s lijevom opcijom moguća je u Saboru' 

>> Brodski ORaH Europi poslao teglice sumporovodika

Komentara 4

VE
vezana
15:39 14.10.2015.

Da, sad si se zbudili kad idu izbori, a do danas kad ste imali odlične plaće u HŽ Kargu nisi ni zucnul. Brineš samo za svoju guzicu i ne kenjaj.

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
18:25 14.10.2015.

orah hahahahahhahahahhah aSDP filijala sa nesposobnim uhljbima sa 0 DANA radnog iskustva !! UHLJEBI

Avatar Marko314
Marko314
08:23 15.10.2015.

Koja referenca... zaposlen u HŽ Cargu... To mi je dovoljno! Niste mogli naći većeg gubitaša, firmu pod malverzacijama i istragama DORH-a, skup nevoljnih neradnika s debelo nadprosječnim plaćama. Oraše, Oraše quo vadis Oraše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije