Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.04.2014. u 13:23

Sinoć u "Fokusu" Puhovski nije dodao da na HDZ-ovu webu nema ni Karamarka i da tamo povijest HDZ-a završava godinom Tuđmanove smrti (1999), uz napomenu „kompletan kronološki prikaz povijesti HDZ-a je u izradi i bit će uskoro dostupan“

Nismo znali: na web-stanici HDZ-a ne postoje ni Sanader ni Jadranka Kosor. Njih kao da nikad nije ni bilo, djelomično točno rekao je sinoć g. Žarko Puhovski, jedan od trojice gostiju u ''Fokusu“, debatnoj emisiji rođenoj da vas uspava već u prvoj sekundi, čim ugledate četiri glave u kadru. Nema načina da bilo čije četiri glave koje govore budu zanimljive sat vremena, ali kad je Puhovski, u ulozi najnovije moralne vertikale, izgovorio svoje riječi o iskorijenjenima Sanaderu i Jadranki Kosor, i dodao da osuđeni Čobanković nije izbačen iz HDZ-a, na trenutak se nacija trgnula iz prvog dubokog sna.

Utonuli smo ponovo u rem-fazu nakon što smo na dragom internetu vidjeli da je umirovljeni profesor Puhovski, radi postizanja boljeg učinka na publiku, zaboravio dodati da na HDZ-ovoj službenoj stranici, u povijesti stranke, nema ni Karamarka, jer je ona ''u izradi i bit će uskoro dostupna“. Zaboravimo sad slatke brige ponovnih krojača povijesti HDZ-a (što s osuđenim Sanaderom, što prišiti nevinoj Jadranki?) i vratimo se mraku hrvatske TV močvare zvane talk show, u kojoj nema čak ni komaraca.

Oni rijetki voditelji koji se moraju boriti za mjesto u hrvatskom medijskom prostoru i gledanost svojih emisija (npr. Velimir Bujanec na Osječkoj TV) znaju svoju razgovornu emisiju osvježiti reportažama, izjavama i telefonskim javljanjima, ekskluzivnim vijestima i, naravno, reklamama. U HTV-ovu ''Fokusu“ nema čak ni reklama. Voditelj Danko Družijanić, sociolog Renato Matić, filozof Žarko Puhovski i aktivist udruge Transparency International Hrvatska Zorislav Antun Petrović bili su sinoć prepušteni sami sebi, što nije lijepo prema pretplatnicima.

>>Mirotvorac Budimir Lončar i danas plače nad Jugoslavijom

Komentara 24

KS
krseljak.srnova
14:51 08.04.2014.

Mislim, da se na televiziji,, koju previše plaćamo, ne bi smjeli pojavljivati ljudi koji su uvijek radili ,a i danas rade protiv Hrvatske.

EU
euzebije
15:06 08.04.2014.

Nisam znao da se HTV jos gleda, jedino sto gledam na televiziji...pardon televiziju ne glesan, gledam samo preko interneta Bujicu. HTV je postao splacina i izuzev mozda pokojeg sportskog prijenosa sve ostalo je bljak. Ovakvim nacinom ce televizija kao medij sigurno crknuti, ta komu je jos do partijske televizije. O kojekakvim udrugama u Hrvatskoj takodjer ne vrijedi pricati, treba samo vidjeti tko ih financira i sve je jasno. Jedino je mozda lijepo poslusati i vidjeti naseg predsjednika koji tako lijepo prica, prica i prica...zadnji put kad sam ga vidio i slusao dobio sam proljev i lijecnici su bili ozbiljno zabrinuti za moje zdravlje. Tada sam dobio lijecnicku zabranu slusati i gledati intervjue naseg vodje. Sada samo pratim rejting njegove popularnosti koja leti nevjerojatnom brzinom, cak preko 123% po anketi poznatih partijskih agencija.

KS
Ksantipa
16:43 08.04.2014.

Sramota! Od istine se ne može pobjeći kakva god ona bila. Gospođa Kosor ni po čemu nije zaslužila takav tretman od HDZ-a. Napravila je puno dobroga. Započela borbu protiv korupcije. Vjerodostojna je i sposobna, što sve više dolazi do izražaja,, sada kad je nezavisna zastupnica. Cijene je u pučkoj stranci u Europi, što se za neke "uglednike" ne bi moglo reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije