Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt na autocesti

"Nismo zaboravili nesreću, čekali smo papire HAC-a"

'05.11.2010., Bosiljevo - U teskoj prometnoj nesreci koja se dogodila na 62. kilometru autoceste prema Rijeci kod cvora Bosiljevo u potpunosti izgorio Ferrari. Zenska osoba poginula je u nesreci. Ferr
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
18.01.2012.
u 20:33

Dogodio se nesporazum, a vještačenje nesreće u kojoj su sudjelovali Marin Čolak i Dalibor Opačak sigurno nije zaboravljeno – reakcija je Zdravka Bukljaša, profesora s Prometnog fakulteta

Docent Zovak tvrdi da nikakvih pritisaka nije bilo i da će se, nakon prikupljene dokumentacije, vještačenje uskoro dovršiti.

Dogodio se nesporazum, a vještačenje nesreće u kojoj su sudjelovali Marin Čolak i Dalibor Opačak sigurno nije zaboravljeno – reakcija je Zdravka Bukljaša, profesora s Prometnog fakulteta i nositelja vještačenja nesreće u kojoj je poginula dvadesetogodišnja Ivana Obad, nakon što smo pisali kako se rezultatima vještačenja možda manipulira.

Docent Goran Zovak, voditelj Zavoda za prometno-tehnička vještačenja, tvrdi da fakultet nije odgovoran za zastoj u ovom predmetu.

– Iako smo zatrpani, ovaj predmet je zbog interesa javnosti dobio prioritet. Uz najiskusnijeg profesora Bukljaša na tome radi i Tomislav Perić. No jako dugo smo čekali da nam Hrvatske autoceste pošalju dokumentaciju o konfiguraciji prometnice. Svi dokumenti pristigli su tek prije dva tjedna i vještačenje će vrlo brzo biti završeno. Osim toga, osobno nisam dobio nikakve pozive niti je itko utjecao na rezultate cijelog procesa – rekao je Goran Zovak.

Komentara 1

ZJ
zjam
20:42 18.01.2012.

goran zovak-LOVAČKE PRIČE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije