Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SNIMAO SAM SAMO SEBE'

Vučemilović: Nisam u tajnoj misiji, zar su samo HDZ-ovi branitelji vjerodostojni?

20.07.2021.
u 11:07

Ako netko dijeli branitelje i njima manipulira, onda je to upravo ova vladajuća garnitura i stranka koja ima većinu, kaže Vučemilović

Komentara 54

Avatar horuk
horuk
12:39 20.07.2021.

Ovaj kao mini Paraga ili Fred Matic 2.0 egotriper po svaku cijenu i bez obzira koju stetu cini. Tip zeljan paznje na svaki nacin i bas kao predhodna dvojica si umislja da zastupa vecinu. Sada bi on kao manjinac tjerao ostale da prate njega za njegov ego-trip. Dasmo tako u ratu izgubili bi sve odreda. Mozda to i jeste cilj i narudzba dolazi iz BG.

40
402
14:31 20.07.2021.

Covjek je rekao sta vecina branitelja ,koji nisu nekrtinski branitelji ,misli.Ovi su ovisni o ovoj vlasti i moraju zbog nekretnina podrzati Pupija kojega ne mogu smisliti ,ali nekretnine su nekretnine premda su zakonski sumljive slicno ono sa Kuscevicem ,koji ne moze zapamtiti i prebrojiti sve svoje .Pa covjek je rekao tko bi sve to prebrojao i zapamtio.

UV
uvijekje
13:24 20.07.2021.

mora opet vučić doći u zg da mu kolinda rasprestre crveni tepih, da prozove marginalcima i primitivcima one koji mu viknu čettnik, da ga hdz-ovci izljube, pogotovo jandroković koji ga mora držati u zagrljaju bar 10 sekundi kao prošli put, a kasnije se svi skupa mogu bratimiti skupa sa pupovcem, a može i užičko kolo ako će biti sigurni da nema kamera......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije