Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU DUŠKO LJUŠTINA

'Nisam dvojio na koju ću stranu: Rođen sam u ovoj zemlji i nikome ne priznajem da je voli više od mene'

23.05.2021.
u 16:47

Mi smo do Marijine smrti bili najsretnija obitelj na svijetu. Toga dana je sve ubijeno. Ja sam nekako to savladao, ali supruga nikada

Komentara 44

MP
Muzemo_Purgere
23:24 23.05.2021.

Nisu svi Hrvati partizani krenuli u rat protiv okupatora zbog komunizma i Jugoslavije , tim vise boli kad oni i njihova djeca mrze Hrvatsku i sanjaju komunizam , samo zato sto su bili privilegirana kasta u necemu sto se zvalolo Jugoslavija , tim vise je potpuno cudna podrska stranci koja je ekstremna ljevica , jugoorjentirana i na kraju da se stide oni posteni partizani , kvislinska i financirana od kapitalista iz Njemacke , sa ciljem da nas podjarme jos vise

BK
Branimir Krešimir
22:52 23.05.2021.

Pozdrav dragom čovjeku, živio!

VI
vidum
16:50 23.05.2021.

"a ako za ičim žalim, onda je to što ga nikad nisam poveo u to selo pokraj Munchena gdje je četiri godine proveo u ropstvu". Od svega ovog dugog teksta, najviše me se dojmio ovaj dio gdje govori o pokojnom ocu. Nekoliko dana prije smrti, kad sam se vratio izvoćnjaka na selu, moj pokojni otac me zapitao: Čuje li se još negdi da kukavica kuka? Rekao sam da čuje, i da bih ga mogao povesti da je i on čuje. Odgovorio mi je da ne može ostaviti samu moju majku koja je bila bolesna. Nakon par dana je umro. Nikad si neću oprostiti što nisam organizirao čuvanje majke, da mu ispunim posljednju želju da čuje kukavicu. Sada, svaki put kad čujem kukavicu, suze mi same poteku, a u grlu ostane pitanje: Oče, čuješ li je? Učinite što možete za svoje stare, da ne biste kasnije žalili zbog propusta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije