Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Sadist

Nijemac oteo djevojku i zatočio je u telefonskoj govornici u svom stanu

telefonska govornica
vl
24.08.2011.
u 22:53

Muškarac je Izraelku namjeravao držati zatočenu mjesecima, no ona je pobjegla već nakon dva sata

Njemačka policija uhitila je 30-godišnjeg Thomasa Fischera koji je u petak na ulici u Hamburgu oteo 26-godišnju Izraelku i zatočio ju u svom stanu. Naime, muškarac je izolirao telefonsku govornicu koju je donio u stan te u nju zaključao djevojku, piše Daily Mail.

Muškarac je Izraelku namjeravao držati zatočenu mjesecima, no ona je pobjegla već nakon dva sata jer je zaboravio zaključati vrata govornice. Iskočila je kroz prozor stana i otišla kod prijatelja te pozvala policiju. S policijom je otišla u 30-godišnjakov stan, a on ih je tamo mirno čekao.

Inače, djevojka i Fischer upoznali se se preko prijatelja no nisu bili u vezi, a oteo ju je jer ju je želio "posjedovati".

Komentara 5

OB
-obrisani-
01:16 25.08.2011.

i njemci imaju kamocema

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
07:43 25.08.2011.

uuuuuuuuuuuuuu mogla je besplatno telefonirati do mile volje

TV
tvrtko
07:58 25.08.2011.

ne kužim, da li je imao govornicu u stanu ili je imao stan u govornici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije