Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA IDEJA

Nijemac nije platio 12 dana noćenja pa uhitila ga policija

Ilustracija
Foto: Frank May/DPA/PIXSELL
15.01.2020.
u 10:25

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 54-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevara predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim državljaninom Njemačke, kojeg se sumnjiči za prijevaru.

Naime, 54-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom prosinca prošle godine u ulici Braće Bersa u Zadru koristio usluge smještaja u hotelu u vlasništvu trgovačkog društva te napustio hotel,  bez da je platio račun za razdoblje smještaja od 12 dana u iznosu od više tisuća kuna.

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 54-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevara predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar partner
partner
13:03 15.01.2020.

zuti karton zato sto sam napisao da se novinari vecernjeg trebaju malo opismenit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije