Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka oboljelog djeteta:
Povratak na članak

Nijednom djetetu s dijabetesom 2000 trakica nije dovoljno

U Hrvatskoj oko dvije tisuće djece živi sa šećernom bolešću

Komentari 1

MX
Mister X
09:45 15.10.2015.

Jakko bolesno društvo čim dalje tim sve gore i gore ... To je isto kao i sa stanovima netko ima monopol i diže ciijene do nebesa, kao i banke sa kreditima isto kao i svi što im država dozvoli ....... Da promijeni samo zakon i malo pameti sve bi bilo u RH. 50 -70% jeftinije i bolje samo neće pametni znaju i zašto . Primjer prije 7 godina kupujem stan u Odri -kraj Zagreba 1850 eura m2 / Danas niti 800 eura se prodaju ti isti- novo dovršeni. Sve se da 100% vidjeti da je istina . Krediti u RH znate i sami u odnosu u na njemačku 3-4% već tada kad su kod nas bili po 6% i sa kluzulom sa mo nagore za maloga ćovjeka ... Mafiski sistem i to pod nazivom sloboda i demokracija pod morem kamera po gradu koje su tek samo krenule da niču.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.