Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE BITI S EU?

Nije važno tko će u SAD-u pobijediti, Europa je i onako sama

Autor
Nataša Vlašić-Smrekar
19.03.2024.
u 21:08

Trump kao da jedva čeka izaći u susret diktatoru prema kojem je već pokazivao sklonosti. Hvali se da je sposoban u 24 sata okončati rat, ali kako? Tako što bi, u osnovi, ruskim trupama prepustio ukrajinske stepe sve do Kijeva

Komentara 13

SK
SkvikiZg
23:24 19.03.2024.

Kak daleko mogu huškači iti da nije za povjerovat. Strašenje Evropljana a pogotovo građana naše male zemlje. Zar stvarno misle da je Evropa tolko nemoćna i da u USA samo predsjednik odlučuje o sigurnosti i politici spram partnera zapadne civilizacije.. i da samo tak lagano bace sve u smeće što je do sad stvoreno.

GO
goran2hr
23:31 19.03.2024.

Zaustaviti tamo ubijanje ljudi. Ukinuti sankcije. Normalizirati odnose. A onda sve ostalo više nije hrvatski problem. Nije nikad niti trebao biti. Tuđi rat.

DU
Deleted user
22:30 19.03.2024.

Ko zna,možda to na kraju ispadne i dobro,EU pokrene svoju vojnu industriju i prestanemo biti ovisni o Americi ko što smo sada prestali šljiviti Rusiju.Ali onda nek ne očekuju u budućnosti potporu vs Kine,nego lijepo ko da jeftiniji i kvalitetniji auto/mobitel/čelik,od njega kupujemo.Čist račun,duga ljubav.Nadam se da če biti tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije