Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjesni dostavljač

Nije mu dala napojnicu pa joj urinirao po vratima stana

Workers prepare a 15-meter pizza for the 2nd edition of the Expo Pizzeria Fair, on the occasion of the Pizza Day, in Sao Paulo, Brazil, on July 10, 2012. After the event, the giant pizza will be donat
Reuters/Pixsell
06.11.2012.
u 09:46

Dostavljač Pizza Huta u gradu Des Moinesu u američkoj saveznoj državi Iowi toliko se naživcirao kada mu žena nije dala napojnicu da je skinuo hlače i urinirao joj po ulaznim vratima stana

Idući put razmislit će Amerikanka Chloe Teply hoće li ostaviti napojnicu dostavljaču pizze. Naime, bivši djelatnik Pizza Huta u gradu Des Moinesu u američkoj saveznoj državi Iowi toliko se naživcirao kada mu žena nije dala napojnicu nakon što joj je dostavio pizzu da je skinuo hlače i urinirao joj po ulaznim vratima stana, piše The Huffington Post.

– To je bila nesretna situacija, jednostavno nisam imala novca – rekla je Teply, a cijeli su događaj snimile i sigurnosne kamere ispred njezina stana.

Zbog uriniranja dostavljač je otpušten, ali tek nakon što je menadžer njegove tvrtke pogledao snimku i uvjerio se da je to on.

>> Julia Roberts dostavljaču dala napojnicu od petsto dolara

Ključne riječi

Komentara 1

NJ
Noćni jahač
10:47 06.11.2012.

Prije bih rekao, idući put će potencijalni poslodavac dobro razmisliti hoće li ovom čovjeku dati posao. Nisu napojnice bogom dane. Dobar primjer je uvod u film "Reservoir dogs" kad mr. Pink odbija ostaviti napojnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije