Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U ISTRI

Nije bio zadovoljan s terminom pregleda pa počeo prijetiti djelatnicama. Policija ga uhitila

Ako neku aplikaciju ne koristite, to znači da joj na vašem mobitelu nije ni mjesto
Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
23.10.2023.
u 13:09

Nakon što se prošlog tjedna 38-godišnjak pokušao naručiti telefonskim putem za pregled, nezadovoljan terminom kojeg je dobio počeo je prijetiti 45-godišnjakinji i 40-godišnjakinji

Muškarac iz Istre uhićen je ove subote nakon što je policija osnovano posumnjala da je zvao zdravstvene djelatnice i prijetio im. Nakon što se prošlog tjedna 38-godišnjak pokušao naručiti telefonskim putem za pregled, nezadovoljan terminom kojeg je dobio počeo je prijetiti 45-godišnjakinji i 40-godišnjakinji, a isto je ponovio i prošloga petka. 

- Muškarca se sumnjiči da je 18. listopada telefonskim putem kontaktirao ordinaciju i zatražio termin pregleda te je nezadovoljan dobivenim terminom, ozbiljno prijetio 45-godišnjakinji i 40-godišnjakinji. Prijetnje je uputio i 20. listopada kada je pristupio u zdravstvenu ustanovu u Peroju te ponovio prijetnje prema 45-godišnjakinji i 43-godišnjakinji koje su se u tom trenutku nalazile na radnom mjestu  izvijestila je policija ovog ponedjeljka.

Zbog sumnje u prijetnje, policija je 21. listopada u jutarnjim satima uhitila muškarca nakon čega je istoga dana u večernjim satima predan u pritvorsku jedinicu policije.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Bila je dragulj jugoslavenske vojske, a danas atrakcija za turiste: 'Tako nešto ne postoji nigdje'

Ključne riječi

Komentara 1

MV
Misl@v
13:44 23.10.2023.

Da je ponudio lovu pravoj osobi željeni termin bi dobio bez problema.a običnom smrtniku bi bio njegov, već zakazani termin, pomaknut ili čak otkazan. Tako, naime, funkcionira hrvatsko zdravstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije