Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvo primarnih pedijatara:
Povratak na članak

'Nije bilo propusta Ksenije Kaleb u slučaju smrti malenog Gabrijela'

"Ona je kao pedijatar primila i pregledala dječaka, ispravno prepoznala da je teško bolestan, da mu je potrebno hitno bolničko liječenje, te ga predala u ruke kolegama iz hitne službe koji su nastavili daljnje zbrinjavanje i transport u bolnicu u Splitu", stoji u priopćenju

Komentari 4

OB
ObrenM
17:57 18.01.2019.

Da ne bi glasa(prosjeda)naroda ova vladajuca govna bi unistila ovu dobru i strucnu zenu.

VL
TT
TTjac
21:43 18.01.2019.

Ko će biti kriv? Ministar ili neka doktorica? U zločestom sustavu uvijek doktorica, bolje izgubiti pješaka nego konja.

VL
ZO
zokimo
19:52 18.01.2019.

Inače logika mi nalaže da ako se dijete dovede u hitnu da brigu preuzima liječnik iz hitne. Mada da su ga i prije detaljnije pregledali već bi davno prije bio u bolnici. Ne kažem da bi preživio ali tko zna!

VL
HA
Hagar
10:16 02.03.2019.

Tvrdim, sto zna svatko, da predsjednik HLK zbog pokusaja "pakiranja" po provjerenom komunistickom sistemu ovoj doktorici treba u zatvor. U interesu nase djece je da to vise nikom ne padne na pamet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.