Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
soba strave

Ni druga pretraga kuće nije otkrila čime je studentica silovana

'18.11.2012., Podstrana - Zapecatcena kuca u kojoj je brutalno silovana dvadesetogodisnja studentica. Djevojka je bila na zabavi s pet mladica, nakon cega je primljena u bolnicu s teskim ozljedama, ra
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.11.2012.
u 00:05

Istražitelji još ispituju sve sudionike kobnog tuluma te sve moguće svjedoke kako bi rasvijetlili zločin

Kuća u Podstrani u kojoj je stan gdje se dogodilo stravično silovanje za kojega je 20-godišnja studentica Ekonomije iz Splita dobila teške ozljede spolnih organa i utrobe i dalje je zapečaćena. Nakon očevida još je jednom pretražena, ali nije pronađen nikakav predmet kojim bi se mogle zadati tako strašne porezotine.

Policajci su još jednom pretražili kuhinju ne znajući što točno traže, ali nisu pronašli ništa što bi im pomoglo. Kao “sprava za mučenje” spominju se i kućanski aparati.

Djevojka, koja je u splitsku bolnicu dovezena bez tlaka i pulsa, iako se oporavlja nakon teške operacije, i dalje se ne sjeća što se dogodilo. Njezin kolega, također student druge godine ekonomije, koji je u splitskom pritvoru te osumnjičen za silovanje, tvrdi da je nije ničim ozlijedio. Na tulumu je bilo još šestero ljudi, ali navodno nitko ništa nije vidio ni čuo jer su u dnevnom boravku bili samo njih dvoje.

Veo tajne koji obavija zločin koji je zgrozio Split potaknuo je brojne verzije stravičnog događaja o kojemu se raspreda u gradu, ali kako i čime je djevojka ozlijeđena, to nitko ne zna. Međutim, onaj tko joj je izrezao utrobu nije to mogao učiniti golim rukama pa se postavlja pitanje kamo je nestao predmet kojim je ozlijeđena. Je li ga skrio ili bacio sam počinitelj ili mu je netko u tome pomogao, jednako je nejasno. Policija rekonstruira kretanje svih sudionika tuluma, još uvijek traje ispitivanje svjedoka, ali što se dogodilo, još ne znaju.

Pitaju se to i kolege s fakulteta – iako su svi sudionici događaja studenti ekonomije, očito, ni u užim se krugovima ne govori ništa.

>>Nisam je silovao, a u zatvoru neću izdržati

>>Užasne ozljede svojoj djevojci nanio je grlićem razbijene boce

Ključne riječi

Komentara 16

MA
markonat
10:49 22.11.2012.

Nešto su mu stavili u drogu? :/ Da li je to još jedan dokaz o nesposobnosti policije i kako je moguće da naprave očevid, a promaknu im takve stvari kao mogući predmet kojim je djevojka ozljeđena, dok se se onii snašli pretražiti kuću i okolicu taj predmet je mogao biti odnešen tko zna gdje. A također je nesposobnost da se 8 ljudi ne može ispitati, a da se ne vidi da lažu ili prešućuju neke stvari. Gospodo ili ste nesposobni ili ne želite da se dozna istina, i jedno i drugo je katastrofa!!

OT
otocanka
11:00 22.11.2012.

Nadam se da će se objaviti i imena djevojaka koje su bile u društvu,očito to društvo u svom ponašanju prelazi sve granice kulturnog ponašanja.Zato je dobro javno ih obznaniti ostalima za upozorenje -NE DRUŽITE SE SA NJIMA-

BB
brle brkić
19:40 22.11.2012.

kada nađu predmet kojim je to napravijo neka mu ga malo tutnu ostraga da seprisjeti šta je radijo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije