Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐENA JE

Nezaposlena majka na romobilu vozila dijete doktoru, mora platiti kaznu: 'U teškoj sam financijskoj situaciji'

Zagreb: Električni romobil je prijevozno sredstvo kojeg vole djeca i odrasli
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
20.01.2024.
u 10:10

Sutkinja ju je kaznila s ukupno 40 eura te mora platiti 20 eura troškova postupka. Na presudu se može žaliti. Inače je dosad bila neosuđivana.

Nezaposlena majka dvoje djece proglašena je krivom i kažnjena zbog nepropisne vožnje električnim romobilom.

Prema ovotjednoj presudi, žena (35) je kriva jer je lani u lipnju oko 11 sati u Pitomači u Strossmayerovoj ulici upravljala romobilom bez zaštitne kacige na glavi. Osim toga, nije se kretala nogostupom, već kolnikom, piše Danica.hr.

Majka se na sudu branila kako je njezino dijete od 7 godina tog dana imalo visoku temperaturu, a kako nema automobil, vozila ga je romobilom do doktora.

- Tom prilikom nisam imala kacigu na glavi i doista sam se vozila preko pješačkog prijelaza, a trebala sam sići s romobila i ići pješice. Tako su me zatekli policajci. Ali, u teškoj sam financijskoj situaciji jer sam nezaposlena, imam dvoje djece, a muž ima skromnu plaću. Žao mi je što je došlo do ovoga - rekla je nezaposlena majka.

Sutkinja ju je kaznila s ukupno 40 eura te mora platiti 20 eura troškova postupka. Na presudu se može žaliti. Inače je dosad bila neosuđivana.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Tijekom večeri u Dalmatinskoj zagori počeo padati gusti snijeg

Komentara 2

GN
gnoj
17:28 20.01.2024.

Ali majko , mogla si ubiti dijete !

AK
Aka
16:54 20.01.2024.

Što se onaj odvjetnik koji je RImcu pomogao da se izvuče bez kazne ne pomogne ovoj ženi koju država maltretira? Da ne bi? Nema ništa pro bono, to su zaboravili da su učili???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije