Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPILOG FILMSKE POTJERE

Majka djevojčice (12) koju je policija ganjala po Zagrebu bit će kažnjena, očevidac: 'Bila je sama u autu'

Zagreb: U policijskoj akciji u Maksimirskoj uhićeno četvero muškaraca
Tomislav Miletic/PIXSELL
17.01.2024.
u 16:45

O cijelom slučaju oglasila se zagrebačka policija, a svoje svjedočanstvo scene s nedjelje komentirao je i jedan očevidac

Protiv majke 12-godišnje djevojčice koja je ove nedjelje kroz pola grada jurila Mercedesom pokrenut je prekršajni postupak, potvrdila je zagrebačka policija za RTL Danas, u epilogu filmske potjere koja se odigrala na potezu Dubrave i centra grada. 

''Po dovršetku kriminalističkog istraživanja kada se utvrde sve ostale okolnosti ovog događaja, o svemu će biti obaviješten i Hrvatski zavod za socijalni rad, zbog poduzimanja mjera obiteljsko-pravne zaštite'', odgovorila je policija. U međuvremenu se oglasio i jedan očevidac nesreće koji je ispričao što se dogodilo za RTL.

- Na semaforu kod hotela bilo je nekoliko automobila koji su stajali na crvenom semaforu. Ona je doslovno doletjela u bijelom Mercedesu iz smjera Trga kralja Tomislava prema zapadu. Vidjela je da ne može proći jer su ostali u traci čekali na zeleno svjetlo pa je instinktivno ušla u traku suprotnog smjera. Tom trakom nailazio je terenac koji je vozila mlađa žena. Mercedesom je pokupila terenac, odvalila njegov zadnji lijevi kraj, a potom se odbila u drugi automobil koji je stajao na semaforu i potom u stupiće ispred Esplanade - objasnio je. Privedena je odmah pri izlasku iz automobila. 

- Automobil joj je bio pogužvan oko stupića ispred hotela. Čim je izašla, policajac joj je izdao zapovijed i stavio lisice. Policajac nije ništa govorio, niti je bio agresivan, jednostavno ju je smireno priveo. U automobilu je ona bila sama, nije bilo suvozača kako navode neki mediji - objasnio je očevidac. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Teška nesreća kod Zaprešića, vozač udario u naplatnu kućicu  i na mjestu poginuo

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Marko
Marko
18:23 17.01.2024.

Pa valjda ima otisaka na volanu i mjenjaču

SB
Stroga Babaroga
21:05 17.01.2024.

Izgleda starije, dokumente nije imala, jurili su ju po pola Zagreba, napravila je niz prekršaja…kako da policajac zna koliko stvarno ima godina, da li je pijana i/ili drogirana, da li će bježati?

Avatar lola lola
lola lola
01:16 18.01.2024.

Dogadjaj u kojem su svi sudionici imali nevjerojatnu srecu, cak I mala lopovica kojoj nije nista nakon slupanog auta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije