Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak
Povratak na članak

Nezakoniti otkazi narušili koaliciju SDP-a i Mosta

- To se svjesno čini kako bi izbjegla platiti naše zaostale plaće, jer bi isplatom gradonačelnica priznala da je pogriješila kada nam je davala otkaze - kazuju Ksenija Vrebac i Darko Weiss

Komentari 5

Avatar Celzijus
Celzijus
15:59 15.05.2018.

Oprostite, ja imam samo 3 razreda pa baš nisam nekaj upućen, zato prosim da mi se pojasni kaj je to SDP, kaj je to Most? Jel su to kakve sekte, marka potkošulja, neka vrsta nerecikliranog otpada ili možda vrsta zelja? Hvala vam.

VL
RI
rightside
14:41 15.05.2018.

mene bas zanima kako se ova "oslobodila" svih afera, pa i one sa prodajom tracnica rodjaku,,))) znam da je do sad cvitan to cuvao,, a sta se sad ceka??

VL
KA
kanđija
13:53 15.05.2018.

Svi kada dograbe vlast rade što ih je volja...

VL
RI
river
23:24 15.05.2018.

Ovo je direktan rezultat držvnog vlasnistva tvrtke u kojoj politika odlucuje tko ce raditi a tko ne.Sve uhljeba do uhljebe .Zato podrzavam privatizaciju a drzava mora ziviti of poreza I carine...

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:43 16.05.2018.

Zaposlila je tajnika stranke Ivana Radanovića u gradskom poglavarstvu na natječaju za koji je 15 dana prije zatvaranja napisano da će isti dobiti posao (http://sisak.hr/natjecaj-za-prijam-u-sluzbu-visi-referent-za-odnose-s-javnoscu/) napisano na (https://www.facebook.com/komentator2015/posts/935816163152244:0). Nitko nije odgovarao za ovaj sukob interesa. Privatne tvrtke koje su radile sa gradskim tvrtkama dobile se otkaze dugogodišnjih ugovora isključivo iz razloga jer je ista smatrala da ih je postavio HDZ. Bolesno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.