Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN NAKON IZBORA

Okončana drama u Newcastleu: Naoružani muškarac pustio taoce

Policija
Foto: Reuters/PIXSELL
09.06.2017.
u 12:58

Muškarac naoružan nožem je uhićen

Zaposlenici centra za zapošljavanje u britanskom gradu Newcastleu koje je u petak naoružani muškarac uzeo kao taoce, pušteni su, priopćila je policija, napominjući da se nije radilo o djelu povezanom s terorizmom.

Muškarac naoružan nožem uhićen je nakon što je kratko držao više taoca u centru u Newcastleu, gradu na sjeveroistoku Engleske, kazala je policija.

Ona je pozvana u petak oko 8,00 sati po britanskom vremenu. Dio zaposlenika uspio je pobjeći a vlasti su poslale pregovarače i pirotehničare, bojeći se da bi napadač mogao imati eksploziv.

Policija koja je ranije rekla da je taj muškarac bio poznat djelatnicima centra vjeruje da nitko nije ozlijeđen.

Ona je ranije zatvorila okolne ulice a evakuiran je i studentski dom.

Do najnovijeg incidenta u Britaniji došlo je dan nakon izvanrednih parlamentarnih izbora održanih pod jakim mjerama sigurnosti jer su u toj zemlji od ožujka izvedena tri teroristička napada.

Komentara 1

BE
beeroslaw
23:45 09.06.2017.

Sve znate osim imena napadaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije