Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAUSTAVLJEN NA AUTOCESTI

Nevjerojatno što se usudio: Njemačka policija Hrvatu privremeno oduzela Mercedes

Ilustracija
Armin Weigel/DPA/PIXSELL
07.05.2021.
u 16:38

U domovinu se zaputio s neregistriranim automobilom, koji uz to nije imao niti osiguranje

Službenici prometne policije Passau provjerili su u četvrtak popodne na odmorištu autoceste A3 Donautal/West Mercedes s njemačkom registracijom oznakom. Inspekcija je otkrila da je osiguranje za vozilo isteklo više od dvije godine. Osim toga, automobil je službeno odjavio registracijski ured prije nekoliko mjeseci.

Muškarac (63), koji je putovao u domovinu Hrvatsku, morao je ostaviti svoj automobil i optužen je za nekoliko kršenja zakona. Prije nego što je mogao nastaviti putovanje, morao je ponovno registrirati svoj Mercedes i predočiti valjanu potvrdu o osiguranju, javlja Fenix magazin.

 

>> VIDEO Neobična prometna pravila: U Njemačkoj će vas u prometu kazniti ako vozite sporo, a u Rusiji ako niste oprali auto

Ključne riječi

Komentara 21

LI
liliZG
16:44 07.05.2021.

Nevjerojatno je kako je brza i expeditivna država njemačka,... o tome u RH možemo samo sanjati.

Avatar jocker-3
jocker-3
17:24 07.05.2021.

Kolika budala moraš biti da voziš u Njemačkoj neregistrirani auto?

MA
majstorsmora
19:30 07.05.2021.

Šta je ovdje nevjerovatno? Jedino glupost, lakomislenost i bahatost balkanca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije