Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena snimka

Neviđena policijska brutalnost: Zatvorenica morala na operaciju!

Cassandra je zbog težine ozljeda bila podvrgnuta plastičnoj operaciji
LiveLeak
10.10.2013.
u 20:58

Na snimci se vidi kako Cassandru policajac Michael Hart grubo baca u ćeliju uslijed čega je udarila licem direktno u klupu.

Objavljena je snimka koja je podigla prašinu zbog pretjerane policijske brutalnosti prema ženi koja je bila u pritvoru u Chicagu. Na snimci se jasno vidi kako je jedan od policajaca gurnuo ženu koja je nakon toga udarila glavom u klupu i zadobila teške ozljede.

47-godišnja Cassandra Feurstein uhićena je u ožujku jer je spavala u automobilu parkiranom pokraj ceste. Njezin odvjetnik ovog je tjedna pustio u javnost snimku na kojoj se vidi kako policajci njegovu klijenticu prvo izvode iz ćelije, jer je navodno zatražila da nazove svog supruga. Nakon nekoliko sekundi na snimci se vidi kako Cassandru policajac Michael Hart grubo baca u ćeliju uslijed čega je udarila licem direktno u klupu.

Hart se samo kratko prošetao pored žene koja je bila u lokvi krvi, a onda joj je drugo dvoje policajaca došlo pomoći. Zbog teških ozljeda lica Cassandra je morala na plastičnu operaciju te su joj ugradili titansku pločicu, piše The Huffington Post. Policajac je protiv Cassandre podnio pritužbu zbog nepoštivanja policajca, no te optužbe su odbačene nakon pregleda dokaza. Cassandra je priznala da je vozila u pijanom stanju.

Policajac koji je gurnuo ženu je još uvijek na svom radnom mjestu i protiv njega nije podnijeta nikakva prijava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije