Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALA BEZ 1425 KN

Neugodno iskustvo frizerke iz okolice Rijeke: Kada je trebala platiti, otišla je do auta i nestala

Afro-pletenice/Ilustracija
Emica Elvedji/PIXSELL
10.03.2021.
u 12:00

Mirjana Klić, vlasnica frizerskog salona Mickey u Marinićima, satima je radila afropletenice jednoj djevojci nakon čega je ona, presretna s frizurom, pobjegla

Najgori dan u svojoj karijeri imala je nedavno 27-godišnja Mirjana Klić, vlasnica frizerskog salona Mickey u Marinićima kod Rijeke.

Ona je prošle subote imala naručenu djevojku kojoj je radila popularne afričke pletenice, a zbog čega je ostala i dulje na poslu. Kada je trebala platiti iznos od 1425 kuna, djevojka je nestala.

– Prošle subote, između 8.30 i 9 sati u salon nam je došla mlada djevojka u dobi od oko 20 godina koja je imala rezerviran termin na ime Sanela. Jedini smo salon na ovom području i široj okolici koji nudi izradu vrlo popularnih afričkih pletenica. Ušla je salon s pletenicama u repu koje je prvo trebalo skinuti, za što nam je trebalo oko tri i pol sata. Nakon toga je tražila i bojanje kompletne dužine kose. Naše radno vrijeme subotom je do 13 sati, ali ja, kao vlasnica salona, pristala sam odraditi prekovremeno kako bi nova klijentica izašla iz salona zadovoljna, pa sam ostala raditi koliko god je potrebno iako mi je taj dan tata pao na gradilištu sa skele, a mama mi čuva djecu dok završim i jedva sam čekala završiti da idem vidjeti kako mi je tata i da oslobodim mamu brige oko djece – ispričala je Mirjana za Novi list.

Kaže kako je tek oko 12.30 započela izradu novog repa od afropletenica, a za izradu su joj trebala puna četiri sata.

– Završile smo oko 16 sati i Sanela je bila oduševljena svojim novim izgledom. Hvalila me kako su pletenice ljepše i urednije od svih prethodnih koje su joj radile kolegice u Zagrebu, a zaista su bile predivne, tako mi je žao da nisam stigla slikati. Pripremila sam račun, na što je ona rekla da ide u dvorište do svog auta po novac i da se vraća za tri minutice. Kako nije željela da posumnjam u njezine namjere, u salonu je ostavila svoju torbicu kao garanciju da će se vratiti odmah. Nakon što je nije bilo 10 minuta, pokušavala sam je dobiti na mobitel, ali on je, naravno, bio isključen. Otvorila sam torbicu da pronađem neki dokument ili bilo što korisno, ali unutra je bila samo šminka, ulošci i nebitne sitnice. Znala sam koliko je sati i odmah kontaktirala policiju, ali svi znamo da se tu neće odigrati ništa značajno i da će ovakve osobe i dalje slobodno šetati – kaže frizerka.

U međuvremenu je i doznala tko je djevojka koja ju je prevarila jer su je prepoznali s kamera u salonu, no ne nada se da će joj doći platiti frizuru.

– To je njena praksa po frizerskim salonima, frizure su joj očito fetiš, traži sve najskuplje dodatke, a onda ne plati. Da su me druge kolegice upozorile na nju, ne bismo nasjeli i ona to više ne bi radila. Zato ja sve ovo i govorim u javnosti, da ostale kolegice ne nasjednu – kazala je frizerka Mirjana.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
stanoe
19:18 10.03.2021.

Pronaci je, natjerati da plati i osisati na nulu!

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
13:05 10.03.2021.

A sta je s video-nadzorom,pa svaki cosak grada je pod video-nadzorom.

ĐU
Đubrenakvadrat
12:55 10.03.2021.

Izmišljena priča kao reklama za frizeraj. Pih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije