Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV OČEVID

Netko zapalio drva pa izgorjelo skladište. Šteta između osam i 10 milijuna kuna

24 sata
28.03.2021.
u 12:32

Plamen i iskra nošeni vjetrom zahvatili su staklo-plastiku i drvene daske uz stijenku skladišta

Požar skladišta koji je 26. ožujka oko 14 sati izbio u Ulici Matije Gupca u Brdovcu, izbio je jer je netko otvorenim plamenom zapalio drva za ogrjev.

Priopćila je to zagrebačka policija, nakon što je obavila očevid. Utvrdili su da je netko, za sada nepoznat, zapalio drva za ogrjev koja su bila na zemljištu sa stražnje strane skladišta.

Plamen i iskra nošeni vjetrom zahvatili su staklo-plastiku i drvene daske uz stijenku skladišta, a vatra se potom proširila na ispunu stijenke zida i cijelo skladište u kojem  je bila veća količina opreme i drugih artikala koji su u potpunosti izgorjeli. Šteta se cijeni između osam i 10 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
18:19 29.03.2021.

susedski jal ili muljaža osiguranja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije