Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužuje ih za napad na izraelski brod
Povratak na članak

Netanyahu zaprijetio: Iran je najveći neprijatelj Izraela i udarit ćemo po njemu

Teheran nije komentirao incident niti odgovorio na ranije izraelske optužbe da bi mogao biti umiješan

Komentari 15

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:49 01.03.2021.

Što je izraelski brod radio u Omanskom zalivu ispred obala Irana??? Nekoliko tisuća nautičkih milja od Izraela??? Što???

VL
Avatar Belski
Belski
20:50 01.03.2021.

Bliski istok kot ... bliski istok. Ništar novo.

VL
SO
Sotona
11:56 01.03.2021.

Netanyahu zaprijetio: Nakon Što su naši prijatelji Amerika + Nato rasturili Afgane i te suoer borce Afgane dalje pobjeđuju; a zna se objesili neprijatelja Sadama rasturili Islamsku državu , teroriste poslali Putinu u Siriju ..Naravno ubili natakli na kolac Gadfijadfija i u mišiju rupu se sakrio Sirijski poglavica Assad; A sad nam je Iran je najveći neprijatelj Izraela i udarit ćemo po njemu, vidimo da je Amerika spremna da nam pomogne . Isprepadali su onu kukavicu Putina i Kineze sa sankcijama . Sada je dugo očekivano slanje i Irana u kameno doba na redu ... jedino što je šteta da se sve to mora da radi Amerika -nato ali savjet se ne smije odviknuti i reći sve je u redu Korona je na izmaku i opet ćemo normalno živjeti kao ljudi kao kod onoga kretena Trampa koji žali druge države i narode bez atomskog naoružanja .a to nije normalno ... Amerika nije dala da prodamo našu avijaciju Hrvatima jer zna se da je trebamo mi , ali nas neposlušni Tramp zahebao nije htio da pobijedimo dok ide bez po muke nemaju saveznike ....

VL
HR
Hrabraja
11:43 01.03.2021.

Dosta više ratova

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
14:44 01.03.2021.

Kad turbandžije dobiju po pici bit će kuku lele ovo ono..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.