Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema dogovora

Netanyahu odlučno: Oni koji misle da ćemo stati, nemaju veze sa stvarnošću. Nastavljamo rat do pobjede

21.12.2023.
u 20:51

Netanyahu smatra da će ubojstvo Sinwara biti velika pobjeda Izraela jer sada, tijekom kopnene operacije, kako tvrdi New York Times, Izrael nije postigao nikakve značajne pobjede

Komentara 16

RU
Rubikon
23:22 21.12.2023.

Hamas sto je tražio to je i dobio teško je tu biti realan naravno da je svima zao civila no znamo po domovinskom ratu šta su muslimani kad su slabiji obavezno se priklanjaju kad su jači rade etničko čišćenje

PO
podravina
11:29 24.12.2023.

TKO ovdje brani zlocine i razaranja Izraela tudjih domova, neduznih civila u Gazi pod izgovorom borbe protiv Hamasa, pa ti zidovi u svojoj smrtnoj mrznji prema Arapima ubijaju i svoje Taoce gole sa podgnutom bijelom zastavom. Zidovi dignite glas za MIR!.

BJ
bjmaro
07:44 22.12.2023.

S kojom lakoćom se ovdje rabi rijec genocid . Po toj logici i Muslimani u Bosni su radili genocid nad Hrvatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije