Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nuklearno oružje
Povratak na članak

Netanyahu o iranskom nuklearnom programu: Iran je lagao

"Nakon potpisivanja nuklearnog dogovora 2015. Iran je pojačao napore da sakrije svoje tajne dokumente"

Komentari 129

ZV
Zvjerko
19:40 30.04.2018.

Hm, još nisam čuo da je Izrael dopustio inspekciju svojih nuklearnih kapaciteta. Još nisam čuo da je Iran nekoga napao. Još nisam čuo da je Izrael ispoštovao bilo koju rezoluciju UN-a... Sve ovo mi miriše na još jedno “iračko oružje za masovno uništavanje” i “sirijske napade kemjskim oružjem”. I za te izjave su javnosti predočeni “dokazi”, zar ne?

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
20:53 30.04.2018.

Židovi su ukrali Palestincima zemlju, ubijaju ih ko glinene golubove, a ovi nemaju čime uzvratiti. Navodno su Židovi u Drugom svjetskom ratu bili ubijani i protjerivani – a što oni danas rade? Istu stvar nad Palestincima! Upucajte u Google pod traženje slika „Izrael 1948“, i budali je jasno tko je tu agresor!

VL
DU
Deleted user
19:35 30.04.2018.

Znaci sljedeca meta Amera i njihovih dupelizaca je Iran..

VL
NJ
nada.jurincic
19:41 30.04.2018.

Pa šta onda ako ima.Ima i Izrael.Šta bi ti-borija se tako da nemaš žrtava,ha??Pa eto do sada si razorija cili arapski prsten oko Izraela,otimap Siriji zemlju....a još jednog vojnika nisi izgubija.

VL
JU
juma
20:02 30.04.2018.

Jedino sto Iranu prostaje, ukoliko se zeli zastititi, jeste proizvesti nuklearno oruzje. Tada ga i Izrael i USA budu ostavili na miru.

VL
FA
Fašira
20:52 30.04.2018.

Ja navijam za Iran. 🎉🎉

VL
DU
Deleted user
20:02 30.04.2018.

Netaniahu tim tzv. "dokazima" opet zeli aktivirati Amerikance kao svog pitbula na daljinsko upravljanje u Bliskom Istoku. Ovog puta huskaju za napad na Iran koji bi bio katastrofa za sve. Izrael i Amerika (preko mocnog Zidovskog lobija) su najvece prijetnje miru u Svijetu. Engleze necu ni spominjati jer su potpuna Americko/Izraelska marioneta. Dobro je da su se Rusi pod Putinom malo ojacali i da im pokusavaju kontrirati.

VL
DU
Deleted user
19:36 30.04.2018.

A dokazi su identiči kvaliteti dokaza koji su bili povod za napad na Irak , dakle , proizvoljno nagađanje ali nema veze poslužiti će kao opravdanje !!!!!

VL
PE
pehlinar
20:05 30.04.2018.

imate vi tajni plan da ste najveći tirani i ubojice u svijetu.sve zlo je poteklo od vas

VL
MX
Mister X
20:49 30.04.2018.

To sam isto tvrdio za Sadamalopov atomski i otrovi kemiski kao i sad nedavno za Assada i zato je završio Sadam na konopcu i to na sami ramadan da znaju ti antikristi-islmisti tko je i odakle Bog dolazi i donosidonosi demokraciju . Naravno Izrael je uz pomoć NATO- Amerike sredio Gadafija , Assada u kameno doba poslao i sad prije par minuta oderao još muški po Siriji da dokaže Putinu kako je sputan jadan i nemočan .... Konačno skoro sve okolo je sređeno i Iran pametni nema atomske a Izrael samo par stotina ( njemački izvor!) male taktičarske . I mislim da bi bio red da se to tamo dalje sređiva jer zapad kaže da danas nije za napad ! Dobro Amerika nju znate . Oni če to laganje već kazniti jer "Iran laže kad to izrael kaže" . Sadam je bio musliman i islamisti sve smo teroristi i sad je tamo mir sreća i demokracija !!! Netanyahu o iranskom nuklearnom programu: Iran je lagao i govor ide na engleskom da ga osim naravno obveze Amerike i Englezi i Francuzi poslušaju i da reagiraju ( do sada su tajili tu Izraelsku istinu zašto ?.) Putin čuti i sretan da ga Izrael direktno ne gađa jer bi mu onda preostalo samo briši doma ili Atomski 100% rizikovati ako uzvrati na agresiju susjeda osvajača dijela Sirije odavno . Putin nije spreman na atomski ali NATO duplo zato. Eto Koreja neće da tako ratuje a sad ima potencijala da se srei 80 miljuna zločestih Iranaca . Ne slušaju Ameriku nego Rusiju a to je zna se smrtni grijeh ! Atomsko riješenje je sve bliže i bliže...

VL
DU
Deleted user
21:08 30.04.2018.

Od kada sam saznao da je za drugog svjetskog rata jedna firma u vlasnistvu Zidova bila dobavljac uredskog i ostalog potrosnog materijala za logor Auschwitz i jos neke logore nista me vise od tih lopova i prevaranata ne moze iznenaditi

VL
BM
branko.mihalic1
21:16 30.04.2018.

umjetna država koja ugnjetava sve oko sebe da nema Amerikanac gladni bi bili

VL
LU
Lujo123
20:01 30.04.2018.

Izrael me sve više uvjerava kak je onaj Austrijanac sa brčićima bil u pravu!

VL
LU
lucio2
22:14 30.04.2018.

Kakva prljava, lazljiva njuska premazana svim mastima ovaj Netanyahu. Taj uistine ne preza ni od cega. Da ne govorim o tome da nema sanse da itko primirise izraelskim nuklearnim postrojenjima, ali on si daje za pravo odlucivati tko smije a tko ne smije imati bojeve glave. Manijak.

VL
Avatar superhik74
superhik74
00:48 01.05.2018.

Nakon Natanyahuove Hollywoodske predstave na nivou crtanih filmova za djecu mladje dobi i jos uz to zaostalu u razvoju po vec poznatom scenariju vidjenom bezbroj puta slijedi false flag operacija gdje ce Mossad/CIA/MI6 u kooperaciji inscenirani nekakva napad za koji ce optuziti Iran. Ovaj psihopata ocekuje da ce ljudi kojima je IQ veci od 60 povjerovati da je Izrael uspio iznjeti dva kamiona super tajnih dokumenata iz Irana a da to nitko nije primjetio, ciji su "orginali" pohranjeni na toliko sigurnom mjestu da ih nitko ne moze vidjeti, ali vjerujte mu na rijec jer poznato je da nikad nije lagao. Vjerojatno su ih sakrili u dzep. Pa cak i za ovog sarlatana to je malo previse. Ja pretpostavljam da bi sada eventualno mogi inscenirati potapanje kakvog americkog broda u Perzijskom zaljevu. Njihove false flag operacije su toliko predvidive da ih se godinama unprijed moze prognozirati s velikom tocnoscu. Uz to slijedi bjesomucna propaganda "main stream media" (svi u cionistickom vlasnistvu) i eto recepta za novu agresiju na suverenu drzavu. Tzv. dokazi u pranju mozga nisu potrebni. Ovo je po deseti put potpuno isti recept: laz, histerija putem kontroliranih medija, false flag i onda agresija.

VL
ST
Starotopoljanin
22:54 30.04.2018.

Jude dosle uz podrsku amera i oteli palestinu,dio sirije ,egipta sinaj,pa i libanona.amer im dao tehnologoju atoma i sada ti agresori uz pomoc opet tih amera ,americkih pijuna englez i sada francuz podrzavaju taj sami jadni izraelski narod,koji stalno place zbog holokausta,a ne pitaju se kako onaj narod oko njih kojima unistavaju zivalj bez ikakve odgovornosti,ito sve uz americane.gdje i sta radi ujedinjene nacije ,igraju igru americku.zato iran i svi sijiti trebaju i moraju da proizvedu,ako vec nisu a.bombu,pa neka se ovaj takozvani miroljubiv narod malo zamisli.

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:24 30.04.2018.

Koliko dugo cemo morati slusati ovog patooloskog lazljivca, ratnog zlocinca i psihopate koji masovno ubija Palestinsku djecu, a sam je vlasnik ilegalnog nuklearnog programa kojeg je jos 1986 razotkrio Mordechai Vanunu nakon sto je prebjegao u Veliku Britaniju.

VL
DU
Deleted user
21:35 30.04.2018.

Izrael o svom nuklearnom programu laže već 60 godina!

VL
Avatar naroz
naroz
22:45 30.04.2018.

Kada Izrael kaze javno da imaju atomsku bombu onda cu im vjerovati bilo sta a u meduvremenu malo sutra, hahahah oni ce da kazu svijetu st airanci rade hahahah sto se tice Izraela stalno spominju "teroriste, " kada pricaju oo muslimanima i to im je doktrina

VL
Avatar Proleter
Proleter
23:10 30.04.2018.

Kad Ćivut kaže da je trava zelena ja dvaput provjerim.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.