Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I LIJEPO I STRAŠNO
Povratak na članak

Nestvarno Buško jezero: Prizori ispucalog blata kakve dosad nismo vidjeli

Po ispucalom jezerskom dnu oprezno hodamo kako nam noge ne bi upale u procjepe koji vape za nestalom vodom

Komentari 9

AL
AlojzVjekoslav
07:26 23.09.2020.

I uspjeli ste slikati čak 2 slike. Svaka čast. Niste vi tamo ni bili

VL
SP
Spezzi
09:00 23.09.2020.

lijepo da ste se dotakli te teme i pokazali Hrvatima u RH gdje RH uzima oko 100 milja eura godišnje od Hrvata iz BiH, a prenaglašavate uvijek kako RH plati sitniš za kulturno-umjetnička društva Hrvatima u BiH ili donira bolnicu u Mostaru također sitnišom u odnosu na ovaj HEPov slučaj.

VL
SI
sisavac
07:27 23.09.2020.

kako to mislite, da je hep izgubio nešto... pa jezero je bosansko, voda je bosanska... kao i he dubrovnik, vode su iz bosne... i onda se netko nađe pametan pitati zašto hep daje jeftiniju struju mostarskom aluminiju, nekada.... mi smo prepleteni još uvijek, samo smo nekako usput zaboravili što smo i kako, zbog čega, koga, radili i gradili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.