Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Tragičan kraj potrage: Starac koji je nestao iz doma za starije pronađen mrtav

Nedeliš?e: Potraga za nestalim 15-godišnjakom, policija pronašla tijelo neidentificirane osobe
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
22.01.2024.
u 19:15

Starac se iz doma u nepoznatom smjeru uputio u ponedjeljak oko 2 sata ujutro, bio je obučen u pidžamu i papuče, a sa sobom nije ponio nikakve osobne dokumente

Međimurska policija pronašla je mrtvog 81-godišnjeg štićenika doma za starije osobe s područja Štefanca koji je iz doma nestao u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima.

Mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da smrt nije nastupila kao posljedica nasilnog djela, a tijekom utorka će se provesti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok, priopćila je policija.

Starac se iz doma u nepoznatom smjeru uputio u ponedjeljak oko 2 sata ujutro, bio je obučen u pidžamu i papuče, a sa sobom nije ponio nikakve osobne dokumente.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Centurion
Centurion
22:04 22.01.2024.

Jadan starček. Osijetio je da mu dolazi vrijeme i nije htio da ga gnjave a ni on njih. Nevazano uz članak: Tu se jedna nekulturna gospodja koja je do jučer živjela u selendri, dere, gazdama uzmite mlađe poststanare i izbacitete stare, nesvjesna da će i ona jednom ostarjeti i umrijeti. Što je čovjek?! Malo dobrih, večinom loših. Bog je slijep ili je perverzan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije