Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA ZA 87-GODIŠNJAKOM

Jeste li ga vidjeli? 'Djed je dementan, odlutao je i ne možemo ga naći'

Petar Jagarinec
Foto: nestali.gov.hr
1/2
16.01.2024.
u 09:54

U trenutku nestanka imao je traperice, kućne papuče i sivu jaknu. Visok je 180 centimetara i sijed je

Zagrebačka policija objavila da je u nedjelju nestao 87-godišnji Petar Jagarinec. Muškarac je nestao iz svog doma u zagrebačkom Požarinju. 

- Dementan je i odlutao je iz svog doma između nedjelje navečer i ponedjeljka ujutro - rekla je za 24 sata njegova unuka. Kazala je kako je djed znao i prije nestati, ali bi ga brzo pronašli. 

VEZANI ČLANCI: 

- Ovo je najduži period da ga ne možemo naći - dodala je. U trenutku nestanka imao je traperice, kućne papuče i sivu jaknu. Visok je 180 centimetara i sijed je.

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - objavila je policija.

Foto: nestali.gov.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije