Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Nestala talijanska studentica Cecilia Beretta viđena u Rijeci?

Cecilia Beretta
Privatna fotografija
27.10.2012.
u 17:00

Na Facebooku je postavljen forum Nađimo Ceciliju Berettu

Najprije je viđena u Milanu, pa u Pordenoneu, pa...i sada je na Facebookeu osvanula informacija kako je Cecilia Beretta (25), studentica farmakologije u Paviji, viđena u Rijeci. Talijanski lokalni listovi koji prate slučaj navodnog nestanka mlade studentice bilježe i tu dojavu, premda je očito da je riječ o rekla-kazala. Naime, na Facebooku je postavljen forum Nađimo Ceciliju Berettu (Troviamo Cecilia Beretta) na kojem je osvanula i ta dojava:

“Ja živim u Rijeci. Moja majka je uvjerena da je jučer (srijeda) vidjela Ceciliju u pratnji jednog mladića u 23,10 sati u centru grada“. U postu se dodaje kako su mladić koji je to napisao i njegova majka proučavali „jelovnik u jednom restoranu i ta djevojka (Cecilia) je privukla pažnju moje majke jer se shvaćalo kako nešto nije u redu. Moja majka je sigurna da je to ona i zbog toga sam odlučio to napisati. Razglasit ćemo to po Hrvatskoj“.

Dakle, majka je vidjela, pa je rekla sinu, koji je to onda obznanio.

Cecilia je visoka 168 cm, 56 kg, ima kovrčavu kosu smeđe boje, na sebi je imala, kada je nestala, crnu suknju sa cvijetovima i obuću tipa “All Star”. Navodno je nestala u srijedu. Zapravo njezina cimerica u Paviji je nije ugledala u srijedu ujutro. Cecilija je, navodno, najavljivala da će otići negdje.

Ključne riječi

Komentara 2

OD
oltar domovine
19:54 27.10.2012.

opet neki Paravinja ili BiH gradjanin da nam popravi turisticki imidz zalosno bogami da ne moze biti zalosnije !

M3
Miške 3
06:25 29.10.2012.

Beretta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije