Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA

Nestala 76-godišnjakinja pronađena u susjednom selu

POTRAGA
Foto: Dragutin Šantoši - Večernji list
1/5
07.09.2012.
u 15:49

U akciju potrage policije i HGSS-a Orahovica, čiji su članovi poslije podne stigli u Lukavac, uključen je bio i pas tragač

Obitelj Kljajić i cijelo selo Lukavac odahnulo je danas oko 16 sati kada je nedaleko od susjednog sela Donje Kusonje pronađena Milka Kljajić (76), za kojom je posljednja 24 sata tragao cijeli kraj.

Posljednji su je put u dvorištu vidjeli unuci u četvrtak oko 15 sati, a iako su je njeni sinovi odmah počeli tražiti, nisu je pronašli te je tada slučaj prijavljen policiji. Nakon što se ni tijekom noći nije vratila kući niti ju je tko igdje vidio, danas poslije podne policija je u Lukavcu okupila jače snage i krenula u pretraživanje sela i okoliša. Nakon višesatne potrage pronađena je nedaleko od obližnjeg sela.

Obitelj tvrdi da je Milka Kljajić prisebna te da, prije nego što je nestala, s njom nije bilo nikakvih težih zdravstvenih ili drugih problema. U akciju potrage policije i HGSS-a Orahovica, čiji su članovi poslije podne stigli u Lukavac, uključen je bio i pas tragač. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije