Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije jedini
Povratak na članak

Nesreće na moru I. Šurjaka, H. Krstulovića, I. Šukera i Z. Bobana

Crni niz otvorio je Ivan Šurjak, legenda Hajduka, koji je gliserom, kojim je upravljao bez vozačke dozvole i sa 0,4 promila alkohola u krvi, 22. srpnja 1999. naletio na kupača Miroslava Didaka kod Čiova i usmrtio ga

Komentari 3

FO
Folirant
11:54 18.08.2011.

Ma nemojte,niko nije osudjen u zatvor vec sve neke uvjetne.Pa svaka vam cast,a ja pomislio da ste vi nekoga drugog porijekla i da nemate ama bas nikakve veze sa ostalim narodima na Balkanu.Skidam kapu.

VL
KM
kmica40
11:57 18.08.2011.

Najbolji su mi komentari sa istoka, zar oni nemaju svoje portale?

VL
FO
Folirant
15:33 18.08.2011.

Sta ti se ne svidja komentar i otkuda znas da sam sa istoka zadojena seljacino.Kako si zadojen kad mislis da samo Hrvati smiju na ovaj portal i da samo sa istoka dolazi negativna misljenja o vama najstarijem i najzapadnijem narodu na ovoj kugli i izvan nje seljacino.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.