Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije jedini

Nesreće na moru I. Šurjaka, H. Krstulovića, I. Šukera i Z. Bobana

'30.07.2009..Hvar,Hrvatska - Hrvoje Krstulovic i Branka Bebic dosli su s gumenjakom sa svoje jahte Domenica koja je na sidru negdje na paklenim otocima do grada Hvara  na rucak i opskrbu. Branka je bi
'Zeljko Lukunic/24sata'
18.08.2011.
u 11:00

Crni niz otvorio je Ivan Šurjak, legenda Hajduka, koji je gliserom, kojim je upravljao bez vozačke dozvole i sa 0,4 promila alkohola u krvi, 22. srpnja 1999. naletio na kupača Miroslava Didaka kod Čiova i usmrtio ga

Tomo Horvatinčić nije jedina poznata osoba koja je skrivila nesreću na moru. Crni niz otvorio je Ivan Šurjak, legenda Hajduka, koji je gliserom, kojim je upravljao bez vozačke dozvole i sa 0,4 promila alkohola u krvi, 22. srpnja 1999. naletio na kupača Miroslava Didaka kod Čiova i usmrtio ga. Nakon osam i pol godina suđenja oslobođen je optužbi. Svojim je gliserom Hrvoje Krstulović, vlasnik Blitz filma i Cinestara, kod Hvara naletio na jedrilicu, a život je izgubio 15-godišnji Austrijanac Georg Weiss. Kazna: osam mjeseci uvjetno.

Bivši ministar financija Ivan Šuker, upravljajući gliserom 2004. u Crikvenici, skrivio je nesreću u kojoj je njegova supruga Andrea teško ozlijeđena. Koncem srpnja prošle godine Zvonimir Boban svojom je jahtom Mi Tierra u Virskom kanalu naletio na koćaricu u vlasništvu Nikole Jaše iz Kukljice kojem je u naletu oštećen pramac broda, ali srećom, ljudskih žrtava nije bilo. Lučka ispostava Preko tih je dana najavila optužni prijedlog protiv oba sudionika nesreće.

Komentara 3

FO
Folirant
11:54 18.08.2011.

Ma nemojte,niko nije osudjen u zatvor vec sve neke uvjetne.Pa svaka vam cast,a ja pomislio da ste vi nekoga drugog porijekla i da nemate ama bas nikakve veze sa ostalim narodima na Balkanu.Skidam kapu.

KM
kmica40
11:57 18.08.2011.

Najbolji su mi komentari sa istoka, zar oni nemaju svoje portale?

FO
Folirant
15:33 18.08.2011.

Sta ti se ne svidja komentar i otkuda znas da sam sa istoka zadojena seljacino.Kako si zadojen kad mislis da samo Hrvati smiju na ovaj portal i da samo sa istoka dolazi negativna misljenja o vama najstarijem i najzapadnijem narodu na ovoj kugli i izvan nje seljacino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije