Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Nesreća u vojarni u Delnicama: Tijekom obuke ozlijeđen vojnik, ozljede mu sanirane u KBC-u Rijeci

Varaždin: Ministar Banožić na ispraćaju 38. hrvatskog kontingenta u NATO operaciju u Republiku Kosovo
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.05.2023.
u 22:09

Nakon incidenta prevezen je u KBC Rijeka gdje mu je sanirana ozljeda šake, a navodno su mu teško ozlijeđene i oči

Vojnik iz vojarne u Delnicama ozlijeđen je prilikom pripreme poligona za provođenje planirane obučne aktivnosti u četvrtak navečer, izvijestili su iz Ministarstva obrane u petak te dodali da su ozljede vojnika sanirane. Vojnik je zadobio ozljede šake i očiju, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC- u Rijeka gdje su mu ozljede uspješno sanirane.

Incident se dogodio u vojarni "Stožerni brigadir Ante Šaškor" u Delnicama i u tijeku je utvrđivanje svih relevantnih okolnosti pa iz MORH-a navode da nisu u mogućnosti iznositi bilo kakve informacije. 

VEZANI ČLANCI:

"Napominjemo pritom kako su prilikom redovnih i vježbovnih aktivnosti Hrvatske vojske uvijek moguće izvanredne situacije te kako se u navedenim slučajevima primjenjuju standardni operativni postupci i procedure", naveli su u priopćenju. Istaknuli su i da im je sada najvažnije zdravlje, odnosno uspješan oporavak ozlijeđenog pripadnika Hrvatske vojske.

Sve se navodno dogodilo nekoliko sati nakon što je iz Zapovjedništva Specijalnih snaga otišao predsjednik Zoran Milanović, čiji se posjet održao ovog četvrtka zbog obilježavanja 32. obljetnice osnutka specijalnih postrojbi Hrvatske vojske i Dana Zapovjedništva specijalnih snaga, kao i zbog odavanja počasti poginulim pripadnicima specijalnih postrojbi Hrvatske vojske.

>> VIDEO Vatrogasci i Crveni križ u Karlovcu dostavljaju kruh građanima koji su zbog poplave zaglavljeni u svojim kućama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije