Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMRO U BOLNICI

Nesreća u Slatini: Naletio na biciklista (80) i usmrtio ga

nesreća biciklist
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
28.12.2016.
u 11:57

U policiji najavljuju podnošenje kaznene prijave protiv vozača automobila.

U virovitičkoj Općoj bolnici umro je 80-godišnji biciklist, na kojega je u utorak navečer u Slatini automobilom naletio 37-godišnji vozač.

 Virovitičko-podravska policija u srijedu je priopćila da se nesreća dogodila oko 21,25 sati, kada je 37-godišnjak automobilom slatinskih registracija, zbog neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola (0,75 promila), u Ulici K. Zvonimira naletio na 80-godišnjeg biciklistu.

 Biciklist, koji je nosio reflektirajući prsluk, pao je na "haubu" automobila te potom na tlo.

 S teškim i po život opasnim ozljedama prevezen je u virovitičku Opću bolnicu, gdje je preminuo.

 U policiji najavljuju podnošenje kaznene prijave protiv vozača automobila.

>> Stariji biciklist poginuo u naletu osobnog automobila

Komentara 2

MX
Mister X
20:52 28.12.2016.

Biciklist, koji je nosio reflektirajući prsluk,Kad takovu svinjariju napraviš zaslužuješ zatvor. Naravno o biciklu ni riječi da je bio osvjetljen po propisu ! Izgleda da ga je samo pipnio ne ono pogazio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije