Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi nogometaš

Nesreća u Medulinu: Dječak pao s drugog kata i teško se ozlijedio, bore se za njegov život

hitna pomoć
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/2
01.05.2016.
u 11:15

Dječak je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu, a zbog težine ozljeda je nakon toga prevezen u riječki Klinički bolnički centar na daljnju obradu.

U subotu popodne dogodila se nesreća u Medulinu. Županijski Centar 112 Pazin zaprimio je dojavu da je 11-godišnje dijete palo s drugog kata zgrade. 

Dječak je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu, a zbog težine ozljeda je nakon toga prevezen u riječki Klinički bolnički centar na daljnju obradu. 

Dijete je hospitalizirano u KBC-u Rijeka, a zadobilo je teške ozljede glave, kako javlja 24 sata.

- Maloljetnik je pao u subotu oko 17.40 sati s drugog kata hotela i zbog zadobivenih teških ozljeda hitno je prebačen u riječki KBC. Iako je prvotna informacija bila da je u pitanju treći kat, utvrđen je pad s drugog kata hotela - kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske.

Neslužbeno se doznaje da se radi o mladom nogometašu Lokomotive koji je s klubom sudjelovao na turniru za mlađe kategorije.

>> Muškarac pokušao istjerati pticu iz potkrovlja pa pao s balkona i preminuo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije