Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro se oporavlja

Nesreća u Križevcima: Dječak (10) ribičkim štapom zakačio struju na pruzi

vlak
Igor Soban/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.08.2023.
u 09:43

Dijete je najprije prebačeno u koprivničku, a potom u zagrebačku Klaićevu bolnicu gdje se i sada nalazi.

Teško je stradao desetogodišnji dječak kada je u nedjelju oko 18.50 sati, u Križevcima u Ulici Ljudevita Modeca prelazio pružni prijelaz i u ruci uspravno držalo ribički štap te zakačio struju na pruzi, javlja koprivnička policija.

“Ribički štap dodirnuo je električne vodiče te je došlo do prenošenja struje i udara u tijelo djeteta. Dijete je zadobilo ozljede tu mu je pružena liječnička pomoć. Po zaprimanju liječničke dokumentacije, policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”.

Dječak je nakon strujnog udara pao na željezničku prugu i ostao nepomično ležati. Policija je događaj okarakterizirala nesretnim slučajem, a kako se neslužbeno doznaje dijete je najprije prebačeno u koprivničku, a potom u zagrebačku Klaićevu bolnicu gdje se i sada nalazi.

Srećom, spašen je i dobro se oporavlja, doznaje danas portal Danica.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluprovokator
10:04 21.08.2023.

Karbonskim štapom je dovoljno prići visokom naponu i desi se proboj preko vlage u zraku. Tko je ikada službeno educirao djecu i ribiče o tome?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije