Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid pokazao

Do teške nesreće u Karlovcu došlo jer su vozači sjekli zavoj

Prometna nesreća - Karlovac
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/7
05.07.2017.
u 10:58

Istraga je pokazala da su oba vozača bila neoprezna, te da se nisu držala svoje prometne trake.

Policija je, nakon provedenog očevida, priopćila da je do teške prometne nesreće u naselju Donja Jelsa u Karlovcu u kojoj je poginuo Dražen Brozović (38), došlo jer su oba vozača 'sjekla' zavoj.

Istraga je pokazala da su oba vozača bila neoprezna, te da se nisu držala svoje prometne trake.

- Mladić u BMW-u nije se kretao što bliže desnom rubu kolnika, uslijed čega je na izlasku iz zavoja udario u osobni automobil Volkswagen kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak i koji se također po izlasku iz zavoja nije kretao što bliže desnom rubu kolnika.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 38-godišnji vozač dok je 24-godišnji vozač lako ozlijeđen, a 39-godišnji putnik iz njegova vozila teško ozlijeđen - navode u PU karlovačkoj.

K tome, 24-godišnjak je bio pripit s 0,53 promila alkohola u krvi.

- Bit će provedena i sva potrebna vještačenja, a o svemu će biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo - poručili su iz policije.

Komentara 10

SC
schwertransport
12:09 05.07.2017.

Mislim da u ovoj prici neciji otac ima debelu vezu

MA
Marvin
11:45 05.07.2017.

Najveci problemi su meni idioti koji su u zavoju na mojoj strani ceste .

ST
Startrack
12:55 05.07.2017.

Ko je god bio u unutrasnjoj strani prebrzo vozio i zbog prebrze voznje usao u suprotnu traku. Kao stoje receno kuverta radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije