Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora

Auto iz Đukanovićeve pratnje totalno uništen u nesreći

Milo Đukanović
Foto: Screenshot YouTube/Reuters/PIXSELL
02.11.2017.
u 20:20

Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović nalazio se se u drugom vozilu i nije ozlijeđen

Vozilo iz pratnje bivšeg crnogorskog premijera Mile Đukanovića sudjelovalo je u prometnoj nesreći u kojoj su ozlijeđene tri osobe. 

Đukanović se nalazio se u drugom vozilu i nije ozlijeđen, pišu Vijesti.me.

Nesreća se danas oko 17.45 sati dogodila na cesti Podgorica - Cetinje u mjestu Kokoti. U nesreći je sudjelovao i VW Caddy nikšićkih tablica kojim je upravljao Vojislav Vujović (66), a koji je navodno htio prestići vozilo iz pratnje.

U vozilu iz pratnje bili su policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vujović prevezeni u bolnicu na pregled. Policija kaže da su u pitanju lakše ozljede. Na vozilu iz pratnje je nastala totalna šteta.

"Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V. V. (66), je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju pretjecanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke Mercedes", priopćeno je.

Milo Đukanović
1/17

Komentara 4

BT
btw
21:58 02.11.2017.

ccc,rusi opet pokusali atentat na mila prepostenog

Avatar superhik74
superhik74
21:22 02.11.2017.

Navodno "bivsi" ali nekako jos uvijek ima pratnju. Od 1989 i Miloseviceve "jogurt" odnosno "antibirokratske revolucije" ovaj politicki kameleon i mafijas vodi sve konce u Crnoj Gori, svercerskom raju.

GV
golub Vaso
22:40 02.11.2017.

mile demokrata kad sluša washington, inače bi bio mafijaš i diktator

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije