Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ U BOLNICI
Povratak na članak

Nesreća kod Siska: Vlak naletio na automobil, gurao ga 200-ak metara

U tijeku je očevid

Komentari 4

EO
EO
11:33 08.09.2020.

Stvarno je teško prikočiti, pogledati lijevo i desno i uvjeriti se da vlaka nema u blizini bez obzira na podignutu rampu, brklju, zovi ju kako želiš.

VL
KI
kiki1705
18:14 07.09.2020.

Navodno da osoba koja je odgovorna za spuštanje rampe nije po prvi put pijana zaboravila spustiti istu i da je po tome lokalno poznata... Valjda će se sada nešto promijeniti tek kada se nesreća dogodila, kako to inače kod nas ide.

VL
AB
abokatstir
21:34 07.09.2020.

Još jedan od brojnih primjera zašto bi lokalne pruge trebalo ukinuti jer nikada neće biti rentabilne, sve manje putnika a troškovi sve veći, uz to veliku štetu čine cestovnom prometu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.