Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ U BOLNICI

Nesreća kod Siska: Vlak naletio na automobil, gurao ga 200-ak metara

Staro Pračno: Vozač automobila ozlijeđen u naletu teretnog vlaka
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
07.09.2020.
u 17:48

U tijeku je očevid

Danas, oko 15,10 sati, na pružnom prijelazu u Starom Praćnu, pokraj Siska, došlo je do naleta teretnog vlaka na osobni automobil.

Prema prvim informacijama rampa, koja se na ovom prijelazu spušta manualno, nije bila spuštena. Vlak je osobni automobil odgurao 200-tinjak metara od željezničko cestovnog prijelaza.

Vozač je prevezen u sisačku bolnicu, a u tijeku je očevid.

Ključne riječi

Komentara 4

EO
EO
11:33 08.09.2020.

Stvarno je teško prikočiti, pogledati lijevo i desno i uvjeriti se da vlaka nema u blizini bez obzira na podignutu rampu, brklju, zovi ju kako želiš.

KI
kiki1705
18:14 07.09.2020.

Navodno da osoba koja je odgovorna za spuštanje rampe nije po prvi put pijana zaboravila spustiti istu i da je po tome lokalno poznata... Valjda će se sada nešto promijeniti tek kada se nesreća dogodila, kako to inače kod nas ide.

AB
abokatstir
21:34 07.09.2020.

Još jedan od brojnih primjera zašto bi lokalne pruge trebalo ukinuti jer nikada neće biti rentabilne, sve manje putnika a troškovi sve veći, uz to veliku štetu čine cestovnom prometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije