Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija plina

Nesreća kod Novske: U eksploziji plinske boce ozlijeđeni otac i sin

eksplozija, tvornica žigica (1)
Marko Mrkonjić/PIXSELL
24.06.2011.
u 20:28

Nakon eksplozije buknuo je požar u kojem je izgorjela cijela kuhinja obiteljske kuće. Otac i sin prevezeni su u Opću bolnicu u Novu Gradišku gdje su zadržani na liječenju

Nešto poslije 19 sati u Kolodvorskoj ulici u naselju Rajić kod Novske usred eksplozije plina iz boce stradali su Pero Mijadžiković i njegov maloljetni sin.

Na požarište su odmah izašli vatrogasci DVD-a Novska i DVD-a Rajić. Inače, u požaru koji je nakon eksplozije buknuo izgorjela je kuhinja te su izletjeli svi prozorski okviri.

Povrijeđeni Mijadžiković i njegov sin odvezeni su u Opću bolnicu Nova Gradiška gdje im je pružena liječnička pomoć.

Komentara 4

SV
SveBor
20:45 24.06.2011.

Pero Mijadžiković je samo povrijeđen ili je i ozlijeđen?

EU
EUfan
21:34 24.06.2011.

Plinska boca ne može eksplodirati, konju jedan od novinara. Eksplodira plin koji curi u prostoriji sa zatvorenim prozorom.

TU
tunjavko
08:07 25.06.2011.

Ovaj novinar kao da ima od obrazovanja zavrseno 5 minuta skole i veliki odmor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije