Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA

Nesmotreno rukovanje: Raketa pogodila muškarca nakon što se odbila od automobila

rakete, petarde
Zeljko Lukunic/PIXSELL
02.01.2017.
u 17:12

Nitko nije ozlijeđen.

Zbog ispaljene rakete koja je na Novu godinu navečer udarila u osobni automobil te se odbila i pogodila muškarca, koji nije ozlijeđen, pulska je policija kriminalistički obradila 39-godišnjeg Puljanina, priopćila je u ponedjeljak istarska Policijska uprava.    

Pulska policija kriminalistički je obradila 39-godišnjaka iz Pule osumnjičenog da je u nedjelju u 18,20 sati u Ulici Gregovici u Puli zapalio raketu za vatromet i stavio je u kanistar s vodom. U nekontroliranom kretanju, kako je priopćila policija, raketa je najprije udarila u osobni automobil VW polo u vlasništvu 33-godišnjaka, a zatim se odbila i pogodila muškarca također u dobi od 33 godine. Nitko nije ozlijeđen.

Zbog sumnje da počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, policija će podnijeti izvješće mjerodavnome državnom odvjetništvu, priopćila je istarska policija.

>> Petarda ozlijedila dijete (12) u Đakovu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije