Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA

Nesmotreno iskreni Jarni dobio je otkaz, no hoće li HNS ostati principijelan

Split: Poznati na derbiju Hajduk - Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
18.02.2024.
u 08:45

Trebao je Jarni biti malo diplomatičniji oko utakmice Betisa i Dinama, no bio je zaigran kao i kada je kao od šale prolazio suparničke igrače po lijevoj strani u upućivao ubitačne centaršuteve

Nesmotreno iskren bio je Robert Jarni, legendarni lijevi bek Hajduka i hrvatske reprezentacije te do jučer izbornik hrvatske reprezentacije do 17 godina. Trebao je Jarni biti malo diplomatičniji oko utakmice Betisa i Dinama, no bio je zaigran kao i kada je kao od šale prolazio suparničke igrače po lijevoj strani u upućivao ubitačne centaršuteve.

I dobi Jarni otkaz od HNS-a, našeg saveza koji nije u svojoj povijesti uvijek bio principijelan i moralno odgovoran. Je li ovo neki zaokret, tek ćemo vidjeti. Vidjet ćemo i hoće li neku kaznu dobiti i Bruno Petković, strijelac protiv Betisa, koji je vrijeđao izbornika hrvatske mlade reprezentacije do 17 godina. Hoće li tu savez biti principijelan, makar štetu imao Dinamo i hrvatska reprezentacija.

>> VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a

Zanimljivo je vidjeti i hoće li netko iz HNS-a reagirati na činjenicu da mu član Izvršnog odbora Božidar Šikić "navija" za Zdravka Mamića, bjegunca u BiH. Šikić, koji je i direktor Lokomotive, ovaj tjedan u jednom intervju toliko je hvalio Mamića i njihovu suradnju da je vjerojatno čak i "Maminju" bilo neugodno. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
17:10 18.02.2024.

Manje Jarni, više jaDni!

PA
pasodoble12
10:38 18.02.2024.

Ili kako anatemuzirani verbalni delikt postaje standard u "demokraciji".

KU
kuglanje
13:30 18.02.2024.

A ŠTA ČE PODUZETI DALIĆ, NA OVE IZJAVE O NEKOM IZBORNIKU ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije