Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima snage

Neslomljiva kancelarka: Na štakama slušala dječji zbor

Angela Merkel
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
07.01.2014.
u 12:30

Angela Merkel nakon ozljede zdjelice na skijanju trebala bi mirovati, no već prvi dan nakon nesreće vratila se na posao u Berlin i svojim dužnostima po kojima je i najmoćnija žena svijeta

"Čelična lady", ili "neslomljiva frau" naših dana, njemačka kancelarka Angela Merkel nije posustala u državničkim obvezama nakon nesreće na skijanju u švicarskom St. Moritzu.

Iako su joj liječnici savjetovali da zbog ozljede zdjelice malo uspori, ona je jutros na štakama kročila među djecu tijekom prijma u svom uredu u Berlinu i saslušala njihovo pjevanje.

Treba li reći da su mali pjevači i njihovi voditelji bili razdragani što je Angela s njima... Nakon njihova igrokaza uz blagdan Sveta tri kralja kancelarka je poručila:
– Znate da nisam sasvim dobro, kao što ste pročitali, jer sam doživjela nezgodu – rekla je, a prenio Bild. Kancelarki je preporučen trotjedni odmor, no svakodnevne dužnosti najmoćnije žene svijeta očito ne mogu čekati.

Angela Merkel ozlijedila se jer koristi skije stare 20 godina?

Komentara 4

AA
aabbcc
13:31 07.01.2014.

Na štakama ____ ako zatreba naci ce ona i dva crnca da je nosaju na posao samo da pokaze svijetu kako treba radi !

Avatar Sunčica
Sunčica
13:42 07.01.2014.

A što ste mislili da je Angie stara baba i da će odmah legnuti u krevet

IS
istri
18:58 07.01.2014.

nasi politicari u najmanju ruku :oporavak na havajima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije