Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 67-godišnjak

Neregistriranim vozilom, bez dozvole i s 3,23 promila završio u kanalu i - u zatvoru

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marin Tironi/PIXSELL
03.01.2022.
u 12:53

Vozač je 31. prosinca skrivio prometnu nesreću u Drenju, kod Đakova, upravljajući neregistriranim osobnim automobilom.

Osječko-baranjska policija uhitila je 67-godišnjaka iz Slatinika Drenjskog koji je s 3,23 promila alkohola u krvi, neregistriranim vozilom i bez vozačke dozvole skrenuo s kolnika i upao u odvodni kanal, izvijestila je policija u ponedjeljak.

Vozač je 31. prosinca skrivio prometnu nesreću u Drenju, kod Đakova, upravljajući neregistriranim osobnim automobilom, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih 20 negativnih prekršajnih bodova.

Sumnjiči ga se da se nije kretao uz desni rub kolnika, već je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika, a potom u odvodni kanal gdje se vozilo zaustavilo. Vozaču je izmjerena prisutnost alkohola u krvi od 3,23, promila te je uhićen, a đakovački Općinski sud odredio mu je zadržavanje od 15 dana i privremeno oduzeo vozilo kojim je upravljao.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 43.300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova, navode u osječko-baranjskoj policiji.

Video - Teška nesreća u Zagorju: Pijani dječak (14) zabio se autom u zid, otac teško ozlijeđen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije