Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Neregistriranim motociklom i bez dozvole naletio na trogodišnjaka

nesreća motocikl
Arhivska fotografija
12.05.2011.
u 09:56

Dječaku je utvrđeno napuknuće bubnjića, ali je otpušten na kućnu njegu. Protiv 18-godišnjeg vozača motocikla podignuta je kaznena prijava

OTOK - Trogodišnji dječak zadobio je teške tjelesne ozljede kada je, dok je prelazio kolnik, na njega sinoć oko 20 sati u Kolodvorskoj ulici motociklom naletio 18-godišnjak, priopćila je jutros Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Dječak je prevezen u Opću bolnicu Vinkovci gdje je utvrđeno napuknuće bubnjića, ali je otpušten na kućnu njegu.

Očevidom je utvrđeno da je 18-godišnjak iz Otoka upravljao neregistriranim motociklom marke Aprilla prije stjecanja prava na upravljanje, a nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine.

Protiv 18-godišnjeg vozača motocikla dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentara 2

Avatar million
million
14:35 13.05.2011.

slavnog \"motoristu\" kazniti da mu motor vise ne pada na pamet a i roditelje 3-godisnjeg djeteta koji pustaju djete da samo prelazi ulicu ili bez nadzora !!! Sreca u nesreci da malom nije vise se desilo !

OB
-obrisani-
10:46 12.05.2011.

dobar motor ..... zabraniti doživotno polaganje A kategorije !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije